Home

Onder de rook van Zwolle is sinds 2005 een prachtig opfokbedrijf voor jonge paarden gevestigd. Het bedrijf wordt gerund door Ad en Martien van ‘t Hul.

Fok en Opfok van jonge paarden is onze hoofdactiviteit. 

We kunnen bouwen op jarenlange ervaring met fokken africhten van paarden. Onder andere goedgekeurde hengsten zoals Ferro, Kenwood en Parcival zijn door Ad zadelmak gemaakt. 
 
De paarden uit onze eigen fokkerij bieden wij aan voor verkoop. Indien u een talentvol jong springpaard zoekt of een knap dressuurpaard, neem dan contact op.
 
 
We bieden u nu de mogelijkheid om uw jonge paarden bij ons onder te brengen. Uw opgroeiende paard wordt op een professionele wijze begeleid. Dit geldt voor weidegang in de zomer en stalling in de winter. De paarden worden in groepen van hun eigen leeftijd ingedeeld. Op deze manier worden ze goed  gesocialiseerd. Ook is de stal met zorg ingericht zodat de paarden een optimale huisvesting en een fris leefklimaat hebben. Naast de stal zijn paddocks gerealiseerd zoadat ook in de winterperiode uw paarden hun noodzakelijke dagelijkse (ook zaterdag en zondag!) beweging krijgen.
In de zomerperiode lopen de paarden dag en nacht in de wei. De weide is door middel van breed schriklint omheind.
Eventueel kunt u paarden die vanwege een blessure tijdelijk op rust moeten, bij ons stallen.
Of wilt u in de zomerperiode genieten van uw vakantie, maar komt dit er niet van omdat u de zorg heeft voor uw paard, wij kunnen deze zorg van u overnemen, zodat u van uw vakantie kunt genieten.
Wilt u uw paard bij ons onderbrengen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. (laatste update 29-12-2022)