Iedereen die een berichtje achter wil laten wat betrekking heeft op de paarden, ons bedrijf of eigen ervaringen is welkom om dit te plaatsen op onze site in het gastenboek. We zijn nieuwsgierig naar jullie berichten!

Bericht schrijven >

1 | 2 volgende »

Er is een nieuwe website gelanceerd speciaal voor de ruitersport!

Www.ruitersportsales.nl

Ruitersport Sales - 16-02-2015 - 18:20

Ad en Martien,

Bedankt voor de goede zorgen van mijn paarden.
Ik heb ze met een gerust hart aan jullie toevertrouwd.
Dank voor jullie oplettendheid en het fijne contact.

Ik kan een ieder jullie bedrijf aanbevelen.

Groetjes Hellen

Hellen Bronwasser - 04-05-2014 - 21:45

Wat een fijn bedrijf hebben jullie! Rust en regelmaat op stal, deskundige verzorging en begeleiding en mooi en ruim voldoende voer voor alle paarden in de groepen. Wij zijn blij dat onze veulens bij jullie kunnen opgroeien.

Anne Kees Smeenk en Wilma de Iongh - 14-04-2014 - 16:54

Dag Martien en Ad,

Ook op deze manier wil jullie graag laten weten dat ik erg blij ben met de prachtige merrie die ik van jullie heb kunnen kopen. Zeer netjes door Martien afgericht op Z niveau dressuur, mooi exterieur Ún een ongecompliceerd karakter. Omdat jullie zeer professioneel en met hart voor de paarden het bedrijf runnen breng ik mijn andere geblesseerde paard dan ook met een gerust hart een tijdje bij jullie onder. Het ontbreekt haar werkelijk aan niets. Bedankt!

Hartelijke groet Margreet Roskam

Margreet Roskam - 22-03-2014 - 23:06

Beste Ad en Martien,

Ik heb nu ruim 1.5 mijn merrie (Furst Romancier x Krack Cx Jazz) bij jullie in de opfok staan en het mag ook wel eens gezegd worden: wat proberen jullie het paard en eigenaar naar de zin te maken! De opfok is uitstekend en er wordt met zorg met de paarden omgegaan. Er ontgaat jullie niets en als er een keer naar de vorderingen van het paard gevraagd wordt kennen jullie de details. Ook een keer vrij in de bak laten lopen is geen enkele moeite en de bak wordt keurig vooraf gerold. De maandelijkse kosten worden keurig gespecificeerd en alles valt dan op z'n plaats. Toen ik onlangs met een paardenman bij jullie was om het paard PROK te laten keuren zij deze man 'er heerst in deze stal rust en dat valt op'. Kortom een prima opfokbedrijf met zorg en echte belangstelling voor de dieren i.c.m. een m.i. prima prijs/prestatie verhouding. Dank tot zover. Maarten

Maarten van Dam - 23-04-2013 - 12:31


Bericht schrijven >

1 | 2 volgende »